Thursday, June 25, 2009

Victor Hedman

Victor signerar otaliga hjälmar, klubbor och posters på Reebok fabriken i Montreal

Jag filmar en dokumentärfilm om Victor Hedman. Det är därför jag är i Montreal. Idag har det hänt en hel del som gör att jag börjar inse att Victor verkligen är, om inte en superstjärna, en supertalang som kommer bli en av de största spelarna i NHL.

Dagen började tidigt, gick upp kl 06, lagom jetlagad, för att följa med Victor och hans "rival" John Tavares. Någon av dem kommer gå som nummer 1 imorgon på drafen, någon som nummer två. Idag annonserade Reebok att Hedman har skrivit på ett 3års kontrakt med dem, och Tavares för CCM. Därför möttes dessa två unga "pojkar" för dagens uppstyrda presskonferens, autografskrivning, TV intervjuer och annat "jippo".
Jag följde Victor "bakom kulisserna" hela tiden och fick höra alla intränade svar, alla likadana frågor och se vilken service ett stort företag som Reebok kan bjuda på. Vilket fjäskeri om inte annat.

Dagens event på Reebok fabriken avslutades med att Victor och hans familj fick gå in i Reebok butiken och plocka vad dom ville. VAD dom ville! Hur mycket dom ville.
Det måste vara rätt skönt att vara 18 år och ha ett sådant sponsoravtal. Roligt om inte annat. Dessutom ska Victor få en egen Reebok sko (lite som Air Jordan) 2010. Jobbig lifestyle!

No comments:

Post a Comment