Friday, November 27, 2009

Mat!


Thanksgiving. En höjdarhögtid tycker jag. Vad gör man? Man äter, dricker och umgås med vänner och familj. Väldigt trevligt. Speciellt när man umgås med människor som inte är lika pretantiösa och drunknar i sitt eget dåliga samvete som Eken (visst han har kanske rätt... men va fan!).
Igår firades högtiden i Hoboken, New Jersey på ett väldigt amerikanskt vis. Den amerikanska fotbollen rullade på teven i bakgrunden. Paret lagade maten i köket och värden med vänner drack öl och vin runt bordet.
Sallad, majs, vildris, potatismos, sweet potatoes med marchmallows, kalkon, sås, cupcakes, citronpaj, pumpapaj och så vidare....
Kvällen på andra sidan Hudson avslutades med Rock Band innan jag begav mej in till ön igen för en avslutande paj hemma hos Axel på Lower East side.
---
Idag är det black friday här. Det är den största REA-dagen på året. Förra året dog en walmartanställd när han skulle öppna dörrarna på morgonen. Den stora, desperata folkmassan sprang helt enkelt över honom.
Hoppas det går lite lugnare till i år. Jag tror jag skiter i det och åker upp till UES för att spana in när Robin Söderling vinner sin grupp.
---
Imorgon kommer Robert och Daniel hit. Det ska bli roligt.


No comments:

Post a Comment