Wednesday, February 17, 2010

Tommy och jag

Det här är Tommy Hilfiger. Tydligen straight!

Modeveckan är i full gång. Först måste vi fastslå fakta. Många, inte alla, modemänniskor borde gå på toaletten och bajsa ett rejält lass så dom slipper gå runt och vara så jävla bajsenödiga hela dagarna.
Jobbade igår för en stor modedokumentär som görs av ett svenskt produktionsbolag som sen säljer filmerna till hela världen. Därför fick vi igår hänga med Tommy Hilfiger en förmiddag. Tommy, vilken man. Inte nödvändigtvis på ett bra sätt. Han är inte bög (yeah right), utan gift och har 4 barn. Vi gjorde först en s.k sit down med honom (precis som det låter sitter man ner och gör en längre, djupare intervju) för att senare bli rundvisad på hans kontor och snacka om hans typ 100 fotografier på Mick Jagger som hängde på hans kontrorsväggar.
Tommy var milt sagt intens (är det ett svenskt ord? Det finns på norska i alla fall). Pang pang pang sa det när han levererade sound bite efter soundbite och när han tyckte att han var klar så sa han "ok, thank you" och tog av sig micken och sprang iväg. Intressant man. Synd att hans kläder är fula!
---
Igår fyllde Henrik Ek år. 39 bast enligt ryktet. Jag missade ju middagen uppe på överklassidan eftersom jag gjorde fashion week till kl 22. Stapplade in på Justin Timberlakes sunkiga sportbar, snodde Ekens öl och svepte den och gick sedan vidare till ett betydligt lugnare ställe och snackade skit med Martin, Axel och Henrik.
---
Ikväll blir det hej då fest för Barrett i Buschwick. Han ska flytta till sin pappa i South Carolina för att spara pengar för att gå i skolan.
---
Norge-Kanada 0-8.

1 comment:

  1. Intens, är inte det Intensiv på Svenska.
    Hittar inte ordet på engelska om du inte menar intense

    ReplyDelete