Wednesday, December 9, 2009

Oförskämt


Igår när jag kom hem till min lägenhet satt ett litet kort i dörrkarmen.
Trevligt tänkte jag och sprätte upp det. Ett litet fint julkort från vaktmästaren i huset som önskade god jul och gott nytt år. Men vänta lite... där ligger ju även ett tomt kuvert adresserat till vaktmästaren.
Så fungerar det i den här staden. Man dricksar sin vaktmästare. Även om han inte kan prata engelska och aldrig dyker upp på avtalad tid så inget någonsin blir fixat. Det kan i och för sig ha att göra med att de som bodde här innan aldrig dricksade honom. Kanske dags att ge han en hundring så han blir glad och kan fixa några av de 8 eluttag som inte fungerar i lyan.
---
Jag har svårt att se att vädret någonsin har varit sämre i New York. Det regnar konstant, det är så mörkt ute att man kan tro att det fortfarande är natt och det är svinkallt.
---
Igår var vi på en fotoutställning i meatpacking. Sante D'Orazio ställde ut. Modefotograf. Ganska mycket naket. Inte så bra. Men det är kul att gå och skratta åt pretto-mode/konst människor som man bara vill slå i magen så de äntligen bajsar på sig.

No comments:

Post a Comment